Termeni si conditii

Accesul pe portalul www.go.ehey.ro (denumit in continuare Website), precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens.

Accesarea si utilizarea in orice mod a acestui Website reprezinta acordul Dvs. implicit in legatura cu Termenii si Conditiile detaliate in continuare.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin EHEY SOLUTIONS SRL (denumita in continuare EHEY SOLUTIONS), CUI RO 26440129, Nr. Reg. Comertului J40/818/2010, aflandu-se sub protectia legilor romane si internationale in materie.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea EHEY SOLUTIONS, incluzand, dar fara a se limita la design, logo-uri, simboluri distinctive ale Websitelui, continutul acestuia, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale EHEY SOLUTIONS.

Orice folosire a Materialelor EHEY SOLUTIONS, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a EHEY SOLUTIONS.

Website-ul poate contine informatii, imagini, fisiere audio, video, documente, logo-uri si alte marci ale unor terti, care nu sunt proprietatea EHEY SOLUTIONS, ci proprietatea respectivilor terti. Toate aceste materiale sunt Materialele Tertilor. Materialele Tertilor nu pot fi folosite decat cu permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intregime sau partial, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial, decat cu acordul expres, dat in scris de EHEY SOLUTIONS.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. EHEY SOLUTIONS nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile EHEY SOLUTIONS si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de EHEY SOLUTIONS. EHEY SOLUTIONS nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre EHEY SOLUTIONS a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a EHEY SOLUTIONS din partea proprietarului acelui site.
Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie EHEY SOLUTIONS (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al EHEY SOLUTIONS. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

EHEY SOLUTIONS acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atat timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau care sunt ofensatoare la adresa EHEY SOLUTIONS, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale.

In nici un caz nu se pot folosi logo-ul EHEY SOLUTIONS, sau alte marci sau elemente grafice EHEY SOLUTIONS ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al EHEY SOLUTIONS. Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a EHEY SOLUTIONS sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. EHEY SOLUTIONS va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

EHEY SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la goexpert@go.ehey.ro cu subiectul: “Termeni de Utilizare”.