SEJUR EXOTIC LA PLAJA IN MOMBASA + SAFARI 2016

Swahili Beach Resort kenya
Asigurare medicala de calatorie
Destinatie Kenya Mombasa Pret de la 2119 EUR Tip oferta
Early Booking, Oferte exotice, Plaja, Sejur,
Data plecarii 2016-04-09 Plecare din Transport Avion
Hotel(*) Swahili Beach Resort (5*) Nr. nopti 7 Tip masa Demipensiune
Servicii incluse:
- Transport avion Bucuresti-Mombasa-Bucuresti, plecare pe data de 09.04.2016 si retur pe data de 20.04.2016
- 1 noapte de cazare in Mombasa in perioada 10 – 11 aprilie 2016 la Hotel Swahili Beach Resort 5* (sau similar), cu Demipensiune
- 3 zile Circuit (Safari in Parcul National Tsavo Est&Vest) in perioada 11 – 13 aprilie 2016, conform Program: 2 nopti cazare cu tipul de masa specificat in itinerariu ( B = Mic dejun (2x), L = Pranz (3x), D = Cina (2x) ), apa imbuteliata pe drum, ghid vorbitor de limba engleza
- 7 nopti cazare in perioada 13 – 20 aprilie 2016 la Hotel Swahili Beach Resort 5*, in camera dubla cu Demipensiune
- Transferuri in Mombasa aeroport-hotel-aeroport si hotel-circuit-hotel
Servicii neincluse:
- Taxa de viza: 50 USD/ persoana (se plateste la sosirea pe aeroportul din Mombasa)
- Asigurarea medicala si storno (obligatorie): se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; tarif informativ : aprox. 65 LEI/ persoana (pana la 65 ani)
- Excursiile optionale, bacsisuri, cheltuieli personale
- Alte servicii ce nu sunt mentionate ca fiind incluse
Descriere oferta:
Oferta contine 1 noapte de cazare in Mombasa in perioada 10 – 11 aprilie 2016 la Hotel Swahili Beach Resort 5* (sau similar), cu Demipensiune / 3 zile Circuit (Safari in Parcul National Tsavo Est&Vest) in perioada 11 – 13 aprilie 2016, conform Program: 2 nopti cazare cu tipul de masa specificat in itinerariu ( B = Mic dejun (2x), L = Pranz (3x), D = Cina (2x) ), apa imbuteliata pe drum, ghid vorbitor de limba engleza / 7 nopti cazare in perioada 13 – 20 aprilie 2016 la Hotel Swahili Beach Resort 5*, in camera dubla cu demipensiune / transport avion Bucuresti-Mombasa-Bucuresti, plecare pe data de 09.04.2016 si retur pe data de 20.04.2016 / transferuri in Mombasa aeroport-hotel-aeroport si hotel-circuit-hotel /pret pentru 1 persoana in perioada 09 – 20 aprilie 2016 , cu mentiunea ca se pot confirma si alte perioade, la cerere, in functie de disponibilitate.

PROGRAM SAFARI IN PARCUL NATIONAL TSAVO EST&VEST
Parcul National TSAVO este cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume. Din cauza dimensiunilor vaste, parcul a fost impartit in doua: Tsavo Est si Vest. Cea mai mare parte a zonei de est a parcului este formata din pajisti semi aride si savana. Viata salbatica este foarte bine reprezentata, veti avea astfel ocazia sa admirati zebre, gazele, girafe, impala, bivoli, elefanti, lei, gheparzi si multe specii de pasari.
Ziua 1: Mombasa – Tsavo East National Park
Preluare de la hotelul rezervat (ora 06:00 Coasta de Sud, ora 07:30 Coasta de Nord) sau de la aeroportul din Mombasa (aprox. ora 08:00), la Parcul National Tsavo Est. Masa de pranz in Ndololo Camp, langa Parcul National Tsavo Est, cu vedere spre un lac. Safari in parc. Cazare in Loyk Tsavo Safari Camp (3 stele). Aproximativ 260 km (L, D)
Ziua 2: Tsavo East National Park – Tsavo West National Park
Dupa micul dejun, porniti spre Parcul National Tsavo West. Pe drum admirati peisajul si animalele salbatice. Masa de pranz la Camp Severin.Dupa-amiaza continuati sa explorati rezervatia. Cina si cazare la Voyager Ziwani Camp (3 stele). Aproximativ 165 km (B, L, D)
Ziua 3: Tsavo West National Park – Mombasa
Luati micul dejun, dupa ce admirati cat de frumos incepe o noua dimineata in rezervatie. Safari in Tsavo West National Park, pe drumul de intoarcere spre Mombasa. Pranz la Voi Wildlife Lodge. Calatoria ia sfarsit seara, la hotelul rezervat din Mombasa.Aproximativ 275 km (B, L)

IMPORTANT!
Conform regulilor generale de safari cu cazare in lodge fiecare turist poate avea un singur bagaj mic cu lucruri necesare pentru cele 2 zile. Bagajul mare va fi lasat la aeroport si transferat la hotelul de pe plaja. Va recomandam ca, in cadrul bagajului mare, sa aveti pregatita o geanta mica pentru safari pe care sa o puteti scoate usor in aeroport. De asemenea, bagajul mare trebuie etichetat cu numele in clar al posesorului si numele hotelului unde trebuie transferat.
Conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. http://213.198.57.244/Travel-to-Kenya.8.0.html. Este recomandat insa vaccinul impotriva febrei galbene.
De asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie , dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata – in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util – oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!

NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul – cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

SPECIAL: ACTIV – EVENTURIA este din 2003 touroperator pe toate destinatiile (leisure, parcuri de distractie, citybreak, croaziere, vacante exotice), partener DERTOUR, ITS, TUI-TC, PULLMANTUR! EVENTURIA este PRODUSUL NOSTRU specializat pe pachete turistice de evenimente (concerte, evenimente sportive)! Pachetele noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor Dvs., hotelurile din oferta/ofertele promovate fiind ”picătura din oceanul” pachetelor disponibile în oferta noastră și a furnizorilor noștri – Dvs. ne puteți cere cotații pentru orice altceva – vacanta, eveniment sau hotel, dar numai în pachet :)! Pachetele noastre sunt speciale și se supun unor reguli speciale de rezervare si confirmare, care va vor fi comunicate!
Consultanții noștri de travel sunt dedicați Dvs. și nu uitați: NOI SUNTEM PROFESIONIȘTII DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU O VACANȚĂ REUȘITĂ deoarece, inca din 2003, NOI ȘTIM CĂ VACANȚA DVS. ESTE IMPORTANTĂ :), pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1!
TELEFON: Laura Tomescu – 0755 088 410; Carmen Oprescu – 0746 182 874 sau 021 3355455.
VACANTE: http://www.ofertadevacanta.ro/
PARCURI DE DISTRACTIE: http://www.activtours.ro/oferta/parcuri-distractie/2015/52
VACANTE EXOTICE: http://www.activtours.ro/oferta/vacante-exotice/2015/230
DESPRE NOI: http://www.activtours.ro/pagini/stiri/37
DE CE ACTIV – EVENTURIA: http://www.activtours.ro/pagini/special/info#garantia-tab
TESTIMONIALE ACTIV – EVENTURIA: http://www.activtours.ro/pagini/special/testimonial

Această ofertă a fost promovată de Carmen Oprescu – ACTIV – EVENTURIA (0746 182 874 sau 021 3355455) / Laura Tomescu – 0755 088 410 sau 021 3355455

 SEJUR EXOTIC LA PLAJA IN MOMBASA + SAFARI 2016

Activ Tours & Travels

Email: info@activtours.ro

Telefon fix: 021 33 55 455

Telefon mobil: 0755 013 983

Telefon/Fax: 021 33 55 455

Adresa: PIATA NATIUNILE UNITE NR. 3-5, BLOC A, SC. 1, APART. 7, SECTOR 4, BUCURESTI

Link pagina Activ Tours & Travels
Introdu cererea!